Geplaatst op

Lekkere ketchup!

Iedere week neemt de redactie van de Telegraaf onder leiding van Felix Wilbrink een supermarktproduct onder de loep. Deze keer was het de taak aan de panelleden om diverse soorten en merken ketchup te proeven, testen en van treffende beschrijvingen te voorzien. De top 3 bestaat volledig uit biologische ketchups.
De la BIO IDEA ketchup kwam als beste uit de test. Woorden als ‘klassiek’, ‘lekker langzaam’, ‘iets rokerig’ en ‘lekker geconcentreerd’ worden gebruikt om de ketchup in woorden te vangen. Deze ketchup wordt al jaren op Sicilië gemaakt van de beste zongerijpte biologische Italiaanse tomaten en ingrediënten. Volgens het authentieke ketchuprecept”, vertelt Patricia van Heffen, Brand Manager van la BIO IDEA.

De ketchup van la BIO IDEA is niet de enige biologische variant die getest is. Zo werden er vier soorten van Heinz getest en daarvan kwam de bio-variant als beste uit de bus. Deze bio-tomatenketchup eindigde overall op de tweede positie – “Hier klopt bijna alles aan”, aldus de redactie.
Op de derde plaats eindigde de biologische tomatenketchup van Albert Heijn. “Het kan wel, een lekker bio-product”, zei de redactie hierover.

Bronvermelding: biojournaal