Posted on

Nieuw in het assortiment: Paneer

De paneer wordt gemaakt  door Rob en Henrrieke uit Raalte. Paneer is gemaakt van volle biologische melk en citroenzuur. Het kan gebakken, gegrild en gefrituurd worden en smelt niet. Verkruimeld kan het gebruikt worden als vervanger van gehakt.

 

Posted on

Terug van weg geweest: Honing van Imkerij De Oase. Deze honing wordt niet verhit, niet gefilterd (al het van nature aanwezige stuifmeel blijft in de honing), en heeft het EKO keurmerk. De bijen vliegen in Nederlandse natuurgebieden.  Ik heb in het assortiment opgenomen: Weerribben honing, Linde honing, Stadspark Groningen honing, Drentse bossen honing, Oostvaarderse plassen honing en Wilgenhoning.

Wil je meer weten over deze honing? Kijk dan op de website van Imkerij De Oase.

Ook nog in de aanbieding: yogi thee: classic, heart warming en bedtime. En  havermout.

Posted on

Hoewel het voor schaats- en sneeuwliefhebbers een winter van niks is ( tot nu toe dan), is de winterpostelein blij met dit weer.  Zij blijft maar groeien en mooi zijn. Verder zijn we alweer volop bezig met het nieuwe teeltseizoen. De eerste zaadjes zitten alweer in de grond, de overige zaadjes liggen klaar.

 

Posted on

Citroen of limoen?  De citroen die nu in de winkel ligt is groen tot lichtgeel van kleur. Dit is normaal in deze tijd van het jaar. Deze citroenen worden in de zomer geplukt  en hebben nog geen koude nachten meegemaakt. Door kou kleurt de schil van een citroen geel. Citroenen later in de herfst geplukt zijn dus wel geel.